mercredi 9 septembre 2015

Legea Scelerată (217/2015)

Legea 217 din 2015, votată orbește, în unanimitate și promulgată rapid în toiul verii, la 22 iulie 2015, de președintele Iohannis, seamănă leit cu legile comuniste în care toate organizațiile erau libere afară de ...
și urmau toate organizațiile nedorite de regim.
Stalin ar fi fost mândru de o asemenea lege! Ca și cei care au inițiat-o, Institutul Național pentru Studierea Holocaustului din România Elie Wiesel (organism guvernamental!)
Ei sunt urmașii spirituali ai evreilor kominteristi tip Ana Pauker, Leonte Răutu (Oigenstein), Ioșka Kisinevsky, Walter Roman (Neuländer).
Walter Roman, care, după ce a eșuat să impună dictatura proletariatului în Spania și s-a abătut asupra României cu rezultatele cunoscute, este prezentat de fiul său Petre Roman ca un erou anti-fascist!
Nu face excepție Alexandru Florian, directorul Institutului « Elie Wiesel », fiul lui Radu Florian care a fost un filosof marxist de sorginte bolsevică de prin anii ‘50, ‘60.
Punând alături de fascism, legionarismul autorii Legii au uitat intenționat să pună comunismul - cel mai inuman regim pe care la cunoscut Omenirea după numărul de sute de milioane de jertfe omenești și metodele inchizitionale de maltratare (fizică, psihologică) a victimelor.
Legea trebue condamnată nu din admirație pentru Mișcarea Legionară care, ca toate mișcările totalitare, trebue combătută și nici din cauza mitului anti-semit: “comunismul - o creație evreiască”.
Acest mit e o minciună. Comuniștii de origine evreiasă se lepădaseră de credința lor și erau minoritari în comunitatea evreiască (chiar dacă numărul lor pare imens de mare în minusculul PCdR).
Cei mai mulți evrei nu au fost comuniști. Majoritatea erau proprietari și aveau profesii liberale, nu doreau comunism și colectivizare, nu votau cu stânga și îi respingeau pe comuniști, printre altele și pentru că agitația făcută de ei aducea numai persecuții și nenorociri comunității.
Ca și actualul institut Elie Wiesel care prin acțiunile sale nu poate duce decât la creșterea anti-semitismului.
Cu excepția unui număr regretabil de indivizi care au comis crime, majoritatea celor care au fost condamnați ca legionari (membrii în Legiunea Arhanghelului Mihai, Garda de Fier, Partidul Totul pentru Țară, Mișcarea Legionară) au fost victime și luptători anti-comuniști. Închisorile au fost pline cu Români etichetați drept legionari.
De ce „fascist” trebuie să fie o insultă mai gravă decît „comunist”?
Mai ales în România unde actualul prim ministru se plimba nu de mult cu un tricou având pe piept portretul asasinului Ernesto Che Guevara.
Dacă însumezi victimele tuturor regimurilor fasciste din lume, nu ajungi nici la 5% din numărul victimelor comunismului, iar dacă incluzi acolo și victimele nazismului, nu ajungi nici la un sfert din victimele comunismului.
Această lege pune cele 3 luni de conducere legionară a României mai presus de cei aproape 50 de ani de asuprire comunistă.
E necesară abrogarea acestei legi și elaborarea unei alte legi, echilibrată, contra tuturor ideologiilor totalitare.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire